uw administratie is onze zorg

Crescendo Administratiekantoor is een vrij jong organisatie dat gevestigd is in Rotterdam. Veel ondernemers vertrouwen al jaren in onze dienstverlening. We denken graag met je mee. Samen halen wij het beste uit jouw ondernemerschap.


networks-gce2fef53b_1920

De specialist op het gebied van belastingen en financiële-administratie

Net als uzelf zijn wij ook ondernemers. Ook wij zoeken de beste manier om klanten te binden. Onze visie luid dat dit alleen kan door ervaring, kwaliteit en expertise te kunnen leveren vanuit een visie van vraaggestuurd denken en handelen. Wij leveren vooral maatwerk en werken in uw belang. Onze ervaren specialisten hebben diepgaande vakkennis en jarenlang werkervaring als financiële dienstverleners in verschillende sectoren waaronder in de zorg, taxi branche, horeca, import en export, brandwacht, kappers branche etc. Deze kennis en ervaring wordt passend ingezet voor uw behoefte en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

Wij kijken vooral naar hoe wij de financiële processen in uw onderneming kunnen verbeteren. Hierbij maken wij gebruik van de kansen die de fiscale wetten en regelgeving ons bieden. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat uw onderneming hier aan het einde van de dag profijt aan heeft. 

Onze dienstverlening is praktisch en oplossingsgericht met oog op de toekomst en ruimte voor de klanten.